Angelina Jolie si Brad Pitt au ajuns la un acord privind custodia celor sase copii, potrivit unui comunicat transmis luni de reprezentantul actritei, scrie Variety.

Toti copiii vor ramane in custodia mamei, se arata in declaratia obtinuta de revista People. Intelegerea a fost semnata, aparent, in urma cu o saptamana. In document se mai mentioneaza ca Brad Pitt va continua ”vizitarea terapeutica” a copiilor - Maddox, in varsta de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, si gemenii in varsta de 8 ani Knox si Vivienne.

”Confirmam faptul ca experti in cresterea copilului au incurajat un contract acceptat si semnat de ambele parti. Potrivit acestei intelegeri, cei sase copii vor ramane in custodia mamei lor si vor continua «vizitele terapeutice» ale tatalui. Acest lucru a fost hotarat de experti ca fiind in interesul copiilor”, se arata in document.

Fara a oferi detalii suplimentare, in comunicat se face apel la respectarea momentelor dificile prin care trece familia. ”Credem ca ambele parti sunt implicate in tratarea familiei si va cerem sa ne respectati in aceste momente dificile”.

Angelina Jolie a depus actele de divort la jumatatea lunii septembrie. Ancheta in care actorul american Brad Pitt este cercetat pentru un presupus abuz comis asupra fiului sau cel mare va fi extinsa, pentru a examina mai multe incidente ce i-au vizat pe toti ceilalti copii pe care starul hollywoodian ii are cu Angelina Jolie, a dezvaluit o sursa din anturajul actritei, citata de huffingtonpost.com.

Cei doi actori americani au o relatie din 2004 si s-au casatorit in 2014.

Acesta va fi cel de-al treilea divort pentru actrita Angelina Jolie si al doilea pentru Brad Pitt. Angelina Jolie a mai fost casatorita cu actorii Jonny Lee Miller, in perioada 1996-1999, si Billy Bob Thornton, in perioada 2000-2003, iar Brad Pitt a fost casatorit cu Jennifer Aniston in perioada 2000-2005.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.