Presedintele rus Vladimir Putin i-a acordat actorului american Steven Seagal cetatenia rusa, arata un decret publicat joi pe site-ul oficial al Kremlinui, potrivit Sputnik News.

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov, a spus ca actorul a aplicat pentru obtinerea cetateniei acum ceva timp si ca sunt cunoscute “sentimentele calde” pe care le are fata de Rusia, scrie Hotnews.ro.

A fost dorinta lui, chiar a solicitat asta. A fost chiar insistent pentru o buna perioada, cerand sa-i acordam cetatenia. Este cunoscut pentru sentimentele calde pe care le are fata de tara noastra”, a spus Peskov.

In septembrie, Seagal a spus ca ia in considerare posibilitatea obtinerii cetateniei ruse. El a explicat ca vrea acest lucru pentru ca doreste sa petreaca mai multe luni pe an cu prietenii lui din Rusia.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.