Actorul american Val Kilmer a declarat marti ca nu are cancer, infirmand afirmatiile lui Michael Douglas conform carora acesta sufera de cancer la gat si 'lucrurile nu stau prea bine pentru el', relateaza DPA.

'Il iubesc pe Michael Douglas dar este prost informat', a scris fostul actor din "Batman" pe pagina sa de Facebook.

'Ultima data cand am vorbit cu el a fost in urma cu aproape doi ani, cand i-am cerut o recomandare pentru un specialist care sa ma diagnosticheze pentru o umflatura in gat, care ma impiedica sa continui turneul cu piesa mea. In cele din urma am apelat la o echipa de la UCLA si am aflat ca nu am cancer sub nicio forma', a precizat actorul.

Kilmer a recunoscut ca a avut probleme de sanatate, inclusiv limba umflata sau glosita, dar acum este 'in viata si fericit'.

Actorul laureat al premiului Oscar Michael Douglas a declarat in fata audientei la un eveniment din Londra de saptamana trecuta ca Val Kilmer 'se confrunta cu exact ceea ce am avut eu', referindu-se la cancer la gat, a relatat revista Variety.

In 2010, Michael Douglas a anuntat ca sufera o forma avansata de cancer la gat, dar anul urmator a anuntat ca s-a vindecat.

Kilmer a fost politicos cu Douglas in mesajul sau de pe Facebook, descriindu-l ca pe un 'prieten iubitor si devotat al unui grup de oameni talentati din intreaga lume' si afirmand despre el ca 'nu a vrut sa faca rau'.

Val Kilmer, 56 de ani, a negat in ultimele luni faptul ca sufera de cancer, in pofida zvonurilor care au aparut in acest sens in mass-media, transmite Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.