In octombrie, My Fair Lady a putut fi urmarit din nou pe scena salii Epika din Grand Cinema & More, intr-o serie de sase reprezentatii. Magia unui spectacol interpretat in viziunea regizorului Razvan Ioan Dinca, care aminteste cu usurinta de cele de pe Broadway, continua cu o noua serie de spectacole pe 8, 9, 10 si 11 decembrie.

Cele doua distributii, cei 70 de artisti si peste 200 de oameni implicati in productie, baletul si orchestra live prezenta pe scena pe tot parcursul reprezentatiei au readus la viata o poveste care a scris istorie, in cea mai mare productie privata a unui musical din Romania. Sala Epika din Grand Cinema & More a intampinat cu scaunele pline, in cele patru zile ale celei de-a doua serii de reprezentatii, un spectacol de anvergura, gandit in egala masura pentru minte si suflet, sustinut intr-un cadru inedit si spectaculos.

„Fata de teatru, balet sau concert, musicalul este cel mai complex gen pentru ca include toate celelelalte forme de spectacol. Din acest motiv a trebuit sa creez pentru My Fair Lady un light design complex, bazat pe multe lumini inteligente, avand sute de cue-uri de lumina, construit cu multa precizie, cerinte care au aparut si pentru a adapta lumina la spectaculoasa scenografie creata de Maruti Evans si la frumoasele costume ale Oanei Botez. In final, toate elementele vizuale au fuzionat intr-un spectacol plin de culoare, ritm si stralucire, exact acele ingrediente care asigura succesul unui spectacol”, a declarat Daniel Klinger, designerul de lumini al spectacolului.

„Orice montare a unui mare musical este impresionanta. Se munceste foarte mult si pe multe planuri. Ai echipa de actori, dansatorii, corul, orchestra si echipa tehnica ... Se fac cabine de studiu, lecturi, coregrafii, repetitii muzicale cu orchestra, etc. Am fost cam sceptic la inceput … Nu credeam ca sala Epika ar putea fi transformata intr-o sala de teatru. Asta pana au venit decorurile, luminile, recuzita ... A fost uimitoare transformarea salii de cinema intr-o veritabila scena de teatru”, a declarat Adrian Nour, actorul din rolul Colonelului Hugh Pickering.

Potrivit unui comunicate remis 9am, montarea acestui spectacol este realizata de regizorul Razvan Ioan Dinca, alaturi de care au lucrat scenograful Maruti Evans, designerul de costume Oana Botez, coregrafa Violeta Dinca si designerul de lumini Daniel Klinger. Traducerea si adaptarea libretului au fost realizate de Ernest Fazekas.

Citeste si:
Familia Addams vizitează Craiova. Spectacolul Outfitul Șearpelui se...
Familia Addams vizitează...

Pentru cea de a treia serie de reprezentatii din luna decembrie, biletele au fost deja puse in vanzare si sunt disponibile pe www.grandentertainment.ro, in reteaua bilet.ro si la casele de bilete ale cinematografului din Baneasa Shopping City.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.