Michael Massee, actorul care dintr-o regretabila eroare l-a impuscat mortal pe Brandon Lee - fiul lui Bruce Lee - in timpul filmarilor de la lungmetrajul ”The Crow” (1994), a murit la varsta de 61 de ani, informeaza contactmusic.com.

Decesul actorului s-a produs pe 20 octombrie, scrie News.ro.

Rolul pe care Michael Massee l-a jucat in ”The Crow” era abia cel de-al doilea din cariera sa, insa filmarile de la acel lungmetraj s-au incheiat cu o tragedie.

Fiul lui Bruce Lee, ucis dintr-o regretabila eroare

Pe 31 martie 1993, echipa de productie a filmului ”The Crow” a pregatit necorespunzator un pistol pentru o scena in care personajul Funboy, jucat de Michael Massee, il impusca pe Eric Draven, personajul interpretat de Brandon Lee.

Massee a tras cu acel pistol, impuscandu-l pe Lee in stomac, iar fiul lui Bruce Lee a murit la spital in aceeasi zi, dupa o interventie chirurgicala realizata fara succes. Dupa acel incident, Michael Massee si-a luat o pauza de un an.

A revenit totusi in actorie si a jcat in filme precum ”Tales From The Hood”, ”Seven”, ”Lost Highway”, ”Amistad”, ”The Amazing Spider-Man” si ”The Amazing Spider-Man 2”, dar si seriale cunoscute, printre care amintim ”Fringe”, ”Supernatural”, ”CSI”, ”Dr. House” si ”Flash Forward”.

Michael Massee a fost casatorit cu Ellen Massee, cu care are doi copii.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.