Andreea Marin a decis sa divorteze ei sotul ei, fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, dupa trei ani de mariaj. Cei doi s-au casatorit in anul 2013, la mai putin de un an de cand fosta prezentatoare TV divortase de cantaretul Stefan Banica Jr.

Andreea Marin a anuntat, joi dimineata, ca va divorta de sotul ei, Tuncay Ozturk, dupa trei ani de casnicie. Vedeta de televiziune este la al treilea divort.

"Oameni dragi,
Cum bine stiti, am invatat sa pretuiesc viata si in momentele sale de lumina, si in cele intunecate. Uneori, suprizele vietii nu sunt intocmai placute. Sunt momente in care, chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe. O hotarare grea a survenit in aceste zile in viata mea: divortul. Din respect pentru sentimentele profunde investite in ultimii ani in casnicia mea, va rog pe voi, prietenii de aici, dar si pe colegii din mass-media, sa intelegeti ca nu doresc sa mai fac nicio referire publica cu privire la acest subiect. Va rog tare mult sa ne respectati dorinta de liniste si intimitate, mie si fiicei mele. Un divort este dureros, dar intotdeauna v-am spus si cred si astazi ca acesta nu este un obstacol de nedepasit. Nu voi pune pe umerii nimanui ceea ce port acum in suflet, dimpotriva, va rog sa ne intelegeti nevoia fireasca de discretie. O mama nu e niciodata singura. Ca femeie si mama, am multe motive sa imi continui viata cladind si zambind",
a anuntat ea, pe contul sau de Facebook.


Andreea Marin s-a casatorit prima data in anul 1995, pe cand avea 21 de ani, cu Cristian Gheorghita, director de marketing la Prima TV. Mariajul nu a durat insa decat 3 ani, iar dupa despartire cei doi nu au mai pastrat legatura. In ianuarie 2006, Andreea Marin s-a recasatorit, cu cantaretul si actorul Stefan Banica Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a nascut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. Dupa 7 ani de casnicie, cuplul si-a anuntat divortul pe reteaua de socializare Facebook.

Pe 22 decembrie 2013, in ziua in care a implinit 39 de ani, Andreea s-a casatorit civil cu Tuncay Öztürk, un medic turc, fizioterapeut si osteopat, care a fost preparator fizic al lotului national de gimnastica feminina al Romaniei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.