Intrucat frumoasa actrita ar fi refuzat sa se intalneasca cu miliardarul Donald Trump, candidatul republican ar fi inventat o poveste despre ea in National Enquirer, scrie Huffington Post.

Dupa ce miliardarul a declarat pentru National Enquirer ca a refuzat o iesire in oras cu Salma Hayek, pe motiv ca era prea scunda pentru el, actrita a oferit o replica in cadrul unui interventii in programul radio 'El Show del Mandril". Vedeta a inceput prin a le spune gazdelor ca le crede pe femeile care il acuza pe Trump de agresiuni sexuale, avand in vedere experienta neplacuta pe care a avut-o, scrie libertatea.ro.

"Cand l-am intalnit, aveam un iubit si a incercat sa se imprieteneasca cu el pentru a-i cere numarul meu de telefon. A aflat numarul meu si m-a sunat ca sa ma invite in oras. Cand i-am spus ca n-as iesi cu el chiar daca n-as avea prieten, atunci a aparut povestea pentru National Enquirer", a povestit actrita.

In ciuda refuzului, Trump a continuat sa o sune. "Mai tarziu, a sunat si mi-a lasat un mesaj: Iti vine sa crezi asta? Cine ar crede asta? Nu vreau ca oamenii sa creada asta despre tine. El a fost convins ca voi iesi cu el ca oamenii sa nu creada ca motivul pentru care nu ar iesi cu mine este ca sunt scunda", a mai spus Hayek.

In ultimele saptamani, campania republicana s-a prabusit in sondaje, dupa ce mai multe femei au marturisit public ca au fost agresate sexual de catre Donald Trump.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.