Robert De Niro l-a criticat in termeni duri pe Donald Trump intr-o inregistrare video, difuzata vineri in emisiunea de televiziune ”The Kelly File”, prezentata de Megyn Kelly, si le-a dezvaluit telespectatorilor americani ca i-ar placea sa ii aplice politicianului republican ”un pumn in fata”, informeaza revista Variety.

Remarca lui De Niro a fost facuta intr-o inregistrare video produsa de Anonymous Content, care realizeaza o serie de interviuri scurte cu diverse personalitati americane, intitulata #VoteYourFuture, prin care cetatenii din Statele Unite sunt indemnati sa mearga sa voteze la alegerile prezidentiale din luna noiembrie.

Tom McCarthy, regizorul clipului in care apare Robert De Niro, l-a intrebat pe celebrul actor: ”Care sunt lucrurile de care iti pasa?”.

Discursul anti-Trump rostit de Robert De Niro a fost atat de virulent, incat producatorii acestui proiect au decis ca fragmentul in cauza nu putea fi inclus in campanie, care se doreste nepartinitoare. Insa inregistrarea a fost oferita producatorilor show-ului TV prezentat de Megyn Kelly si a fost publicat, de asemenea, vineri, pe retelele de socializare.

In acea inregistrare, Robert De Niro spune ca Donald Trump este ”strident de prost” si ”un derbedeu”.

Numeroase celebritati de la Hollywood si-au exprimat in mod public sprijinul fata de rivalul lui Trump din aceste alegeri, candidata democrata Hillary Clinton.

La inceputul acestei saptamani, actorii din distributia serialului ”Empire” au lansat un videoclip in care si-au exprimat sprijinul fata de Hillary Clinton, scrie News.ro.

Clipul se intituleaza ”What Will You Say” si a subliniat ”miza pentru comunitatea afro-americana in timpul acestor alegeri”. Clipul va fi difuzat la televiziunile americane si pe internet, in statele in care cei doi candidati se afla la diferente mici in sondajele de opinie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.