BBC Earth prezinta noua serie documentara "Noua luni definitorii" avand premiera in exclusivitate pe data de 8 octombrie, de la ora 19:50. Castigatorul premiului de stiinta, jurnalistul Micheal Mosely spune povestea evenimentelor critice care se intampla in pantecele mamei si care iti pot schimba viata pentru todeauna.

Modul in care zambesti, mediile in care prosperi, culoarea ochilor copiilor tai – totul despre tine depinde de cele mai rafinate coregrafii biologice gasite in natura. Fiecare mutare fiind programata cu precizie. Din momentul in care esti conceput pana la momentul in care te nasti, documentarul Noua luni definitorii demonstreaza modul in care aceasta perioada cruciala iti poate determina viitorul.

Cu acces privilegiat la primele batai ale inimii umane, seria documentara "Noua luni definitorii" foloseste imagistica revolutionara pentru a captura toate etapele dezvoltarii umane. Potrivit unui comunicat remis 9am, fiecare piesa a unei noi stiinte care se afla inca in faza de pionierat este intemeiata din povesti de viata adevarate. Aici putem enumera cativa copii canadieni al caror viitor a fost faurit in timpul uneia dintre cele mai violente furtuni de gheata, un model international care redefineste frumusetea si Guevedoces in Republica Dominicana care isi schimba sexul la pubertate. Acesti oameni extraordinari dezvaluie modul in care cele mai fine limite determina cine esti cu adevarat.

De la producatorii documentarelor Human Universe si Stargazing International, acest serial iti va taia respiratia si se va concentra asupra metamorfozei tale de la o singura celula pana la etapa finala a sarcinii, care te pregateste pentru intrarea in lume. Concentrandu-se pe povesti adevarate si unice, Noua luni definitorii te va introduce in povestile cu cvadrupleti care reprezinta limitele reproducerii umane, tanara fata nascuta in corpul unui baiat si grupul de insulari din Sudul Pacificului care vad lumea in alb-negru.

100 de trilioane de celule. 280 de zile. O viata umana. Este o cursa contra cronometru si fiecare moment conteaza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.