Ben Stiller a anuntat, marti, in timpul unui interviu in cadrul emisiunii ”Howard Stern Show”, ca a fost diagnosticat cu cancer de prostata in urma cu doi ani.

Ben Stiller a anuntat, marti, in timpul unui interviu in cadrul emisiunii ”Howard Stern Show”, ca a fost diagnosticat cu cancer de prostata in urma cu doi ani. Actorul, in prezent in varsta de 50 de ani, a reusit sa invinga cancerul si a facut dezvaluirea pentru a creste gradul de constientizare in privinta bolii, informeaza News.ro.

Ben Stiller a vorbit despre felul in care a descoperit si a tratat cancerul. ”M-a luat prin surprindere. Nu ma asteptam deloc la asa ceva”, a spus actorul, care a suferit o interventie chirurgicala pentru eliminarea prostatei.

Artistul a vorbit despre Prostate-Specific Antigen (PSA), un test sangvin folosit pentru a masura nivelul proteinelor, prin care poate fi identificat cancerul de prostata.

Ben Stiller a avut relatii cu mai multe actrite celebre la inceputul carierei sale, inclusiv cu Jeanne Tripplehorn, Calista Flockhart si Amanda Peet. In mai 2000 s-a casatorit cu Christine Taylor, in cadrul unei ceremonii ce a avut loc pe o plaja din Hawaii. Cei doi au jucat impreuna in filme precum ”Zoolander”, ”DodgeBall: A True Underdog Story”, ”Tropic Thunder”, ”Zoolander 2” si ”Arrested Development”. Sotii Ben si Christine Stiller locuiesc la New York si au impreuna doi copii - Ella Olivia, nascuta pe 9 aprilie 2002, si Quinlin Dempsey, nascut pe 10 iulie 2005.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.