Starleta TV Kim Kardashian, sotia rapperului Kanye West, a fost amenintata cu arma, in camera sa de hotel din Paris, de doi barbati mascati si imbracati in politisti. Ea este in stare de soc, insa nu a fost ranita de agresori, informeaza BBC.

La aflarea vestii, rapperul Kanye West a oprit show-ul pe care il sustinea duminica la Meadows Festival in New York. El a spus spectatorilor sai ca trebuie sa plece din cauza unei ”urgente familiale”.

”Kim Kardashian West a fost amenintata cu arma in camera sa de hotel din Paris, in aceasta seara, de doi barbati mascati imbracati in politisti. Este in stare de soc, dar nu a suferit rani fizice”, a transmis un purtator de cuvant al starletei, scrie News.ro.

Oficiali ai politiei din capitala franceza au confirmat faptul ca a avut loc un jaf, in care a fost implicata Kardashian, care nu era inarmata, si ca o investigatie se afla in desfasurare.

Starleta in varsta de 35 de ani se afla in Franta pentru a lua parte la Saptamana Modei de la Paris, alaturi de mama sa, Kris Jenner, si de sora Kendall Jenner.

”Din cauza unei urgente familiale, Kanye West a fost nevoit sa isi incheie recitalul. Apreciem show-ul pe care l-a facut in incheierea Meadows Festival. Gandurile noastre merg spre West si familia sa”, se arata intr-un comunicat de presa transmis de organizatori.

Kim Kardashian, nascuta pe 21 octombrie 1980, este vedeta de reality show cel mai bine platita din lume. In 2015, veniturile sale au fost de 53 de milioane de dolari. A fost casatorita cu Damon Thomas, in perioada 2000 - 2004, si cu Kris Humphries, in perioada 2011 - 2013. Starleta TV s-a casatorit in 2014 cu rapperul Kanye West, cu care are doi copii - North West, nascuta pe 15 iunie 2013, si Saint West, nascut pe 5 decembrie 2015.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.