Pe 24 septembrie, Mindscape Studio va reprezenta Romania in cadrul competitiei internationale de video mapping iMapp Bucharest 2016 prin lucrarea WE ARE THEM – un spectacol vizual inedit in cadrul careia se intalnesc arta multimedia si dansul contemporan pentru a spune o poveste vesnic actuala – a iubirii dintre doi oameni.

Incepand cu ora 22:30, Piata Constitutiei din Bucuresti va fi animata de unul dintre cele mai mari spectacole de video mapping din lume, iar fatada Palatului Parlamentului, cu o suprafata mai mare de 20.000 m², va fi transformata intr-o panza uriasa colorata cu ajutorul a 104 proiectoare.

Fiind parte din echipa care a creat Legenda lui Bucur, video mapping-ul castigator al Premiului Publicului din cadrul iMapp Bucharest 2015, Mindscape Studio revine in competitie, iar de data aceasta spune povestea in imagini a circuitului firesc al iubirii – aceasta se naste, creste si intr-un final se transforma in ceva ce cu greu poate fi descris in cuvinte. Proiectul WE ARE THEM a luat nastere in urma colaborarii dintre mai multi artisti si creativi romani contemporani, echipa fiind formata din Dorel Naste, Andrei Drimba, Ovidiu Vlad, Andrei Scutaru, Dan Baciu (creatie si content video), Simona Deaconescu, Galea Bobeicu, Razvan Stoian (coregrafie si dans), Victor Popescu (muzica si sound design), Bogdan Tufecciu (storyboard) si Teodora Stefan (copywriter).

Toate detaliile necesare despre eveniment le gasiti accesand pagina de Facebook.

Potrivit unui comunicat remis 9am, Mindscape Studio se numara printre putinii creatori romani care imbina tehnologia cu arta pentru a crea adevarate opere multimedia ale actualitatii, participand la festivaluri de profil precum Spotlight – Festivalul International al Luminii, Noaptea Alba a Bucurestiului, UNTOLD si transformand in realitate proiectele experimentale ale agentiilor de publicitate, cum a fost Samsung Developer Conference 2016 care a avut loc in Statele Unite ale Americii, creatiile Mindscape fiind prezente in San Francisco si New York.

Mindscape Studio este un studio multimedia specializat in solutii tehnologice creative: video mapping, design vizual pentru evenimente si concerte, instalatii interactive. Acesta acopera toata gama de servicii de la consultanta la creatie, de la planificare la implementare a proiectelor. Mai multe detalii pe www.mindscapestudio.ro.

Citeste si:
Concursul Complet Internațional de la Karpatia Horse Show,...
Concursul Complet...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.