Solistul grupului Carla's Dreams a oprit brusc un concert pe care il sustinea in Targoviste, vineri seara, dupa ce un spectator s-a apropiat de scena si a aruncat bani spre artist.

Artistul a luat banii spectatorului si i-a aruncat inapoi, dupa care s-a intors si a iesit din scena, spunand: ”Va multumim mult!” si starnind nedumerire in randul spectatorilor, dupa cum reiese dintr-o inregistrare video publicata pe YouTube.

Reprezentantii restaurantului Belvedere Studio, unde a fost organizat concertul, au transmis, sambata, pe Facebook, ca membrii formatiei au promis ca vor reveni in cel mai scurt timp posibil si biletele raman valabile, iar banii pot fi returnati.

”Din pacate, Visele Carlei nu au putut fi destainuite inca, live, in Targoviste. Desi acest eveniment a fost asteptat cu sufletul la gura, comportamentul de nuntas al unui participant a facut ca spectacolul sa fie intrerupt si reprogramat. Trebuie sa intelegem ca acest grup este unul care se adreseaza tuturor, dar componentii lui nu sunt lautari sau manelisti”, au mai scris reprezentantii Belvedere Studio.

Ei au adaugat ca decizia interpretului de a opri concertul a fost destul de dura.

”Vazand unele filmari, consideram ca si decizia interpretului a fost destul de dura. Membrii formatiei au promis ca vor reveni la Belvedere Studio in cel mai scurt timp posibil si biletele raman valabile. Cei care doresc returnarea banilor sunt rugati sa apeleze numarul de telefon de pe pagina. Va multumim pentru intelegere si va cerem scuze pentru orice neplacere cauzata”, au mai scris reprezentantii restaurantului, potrivit News.ro.

Proiectul muzical Carla's Dreams a inceput in anul 2012, in Republica Moldova. Trupa este un grup anonim de solisti si compozitori care interpreteaza melodii in limbile romana, rusa si engleza. Infiintata in orasul Chisinau, trupa Carla's Dreams combina mai multe stiluri muzicale, inclusiv hip-hop, jazz, rock si pop.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Pana in prezent, formatia a lansat doua albume, ”Hobson's Choice”, in anul 2012, si ” DA. NU. NA.”, in anul 2014.

In martie 2013, trupa a realizat un videoclip la piesa ”P.O.H.U.I”, in colaborare cu interpreta Inna. Grupul a avut mare succes in ultimele luni cu single-ul ”Sub pielea mea”, difuzat intens de posturile de radio si de televiziunile muzicale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.