Cea de-a 11-a editie a concursului ”America's Got Talent”, difuzat de postul NBC, a fost castigat de Grace VanderWaal, o cantareata la ukulele in varsta de 12 ani; In finala emisiunii, ce a avut loc miercuri noapte la Los Angeles, s-a aflat si soprana de origine romana Laura Bretan, informeaza site-ul evenimentului.

Concursul "America's Got Talent" si-a anuntat in noaptea de miercuri spre joi castigatorul din 2016, iar acesta nu este un invingator surpriza. ”Orice persoana care se conecteaza constant pe Facebook si YouTube ar fi putut probabil sa prezica numele cstigatorului”, afirma usatoday.com.

Grace VanderWaal, in varsta de 12 ani, care a castigat milioane de admiratori online cu fiecare dintre evolutiile sale din acest concurs, in timpul caruia acantat la ukulele si a interpretat piese folk, a castigat cea de-a 11-a editie a concursului si, totodata, marele premiu de 1 milion de dolari si un contract care ii va permite sa sustina concerte in Las Vegas.

Finala emisiunii s-a desfasurat pe parcursul a doua seri consecutive, iar numele castigatorului - desemnat pe baza voturilor exprimate de telespectatorii americani - a fost anuntat dupa cea de-a doua runda de reprezentatii, in noaptea de miercuri spre joi, la Los Angeles.

A doua gala a finalei concursului ”America's Got Talent" a inceput miercuri seara la ora locala 20.00 (joi dimineata, 03.00 ora Romaniei, n.r.) si a durat putin peste doua ore. In aceasta emisiune, intrerupta de numeroase reclame, a inclus reprezentatii live ale finalistilor, comentarii spumoase ale membrilor juriului si cativa invitati surpriza, precum legendara cantareata Stevie Nicks, solista trupei Fleetwood Mac, scrie News.ro.

Primii cinci finalisti care au fost eliminati au fost: Tape Face, Linkin Bridge, Sofie Dossie, Laura Bretan si Viktor Lee.

Topul 5 al finalei a fost compus, in ordine, din urmatorii concurenti: Grace VanderWaal, The Clairvoyants, Jon Dorenbos, Brian Justin Crum si Sal Valentinetti.

In emisiunea de miercuri seara, soprana de origine romana Laura Bretan, in varsta de 14 ani, a cantat alaturi de grupul Il Volo, compus din trei interpreti italieni de muzica clasica.

Citeste si:
Concursul Complet Internațional de la Karpatia Horse Show,...
Concursul Complet...

”A fost o onoare pentru mine sa impart scena cu voi”, a scris Laura Bretan pe retelele de socializare, dupa incheierea emisiunii.

Cu o seara inainte, marti, in prima gala de reprezentatii a finalei concursului, Laura Bretan interpretase aria ”O mio babbino caro” din opera ”Gianni Schicchi” de Giacomo Puccini.

Laura Bretan, o adolescenta de origine romana, s-a nascut in Statele Unite ale Americii si locuieste in Chicago. Ea a fost indemnata sa participe la ”Romanii au talent” de catre bunicul ei, care a murit in urma cu un an.

La inceputul lunii iunie, Laura Bretan a castigat marele premiu, in valoare de 120.000 de euro, in finala celui de-al saselea sezon al emisiunii de divertisment ”Romanii au talent”, difuzata de Pro TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.