Cantareata britanica Joss Stone, care a sustinut joi un concert la Festivalul Plai de la Timisoara, a publicat vineri seara, pe pagina sa de Facebook, un videoclip in care apare alaturi de grupul Subcarpati interpretand ad-hoc cateva versuri in limba romana.

”Iata-ne in Romania, el este MC Bean”, a spus interpreta soul la inceputul inregistrarii. Artista a cantat in romana alaturi de solistul trupei Subcarpati, MC Bean (Alexe Marius Andrei). "Iti multumim, Joss Stone, ca ai invatat acest refren. A fost o onoare pentru noi", au scris cei de la Subcarpati pe Facebook.


Joss Stone a sustinut un concert in deschiderea celei de-a XI-a editii a Festivalului Plai de la Timisoara, care se desfasoara in perioada 8-11 septembrie, la Timisoara.

Sambata seara, pe scena festivalului va urca solistul, compozitorul si activistul Bob Geldof.

Joscelyn Eve Stoker s-a nascut pe 11 aprilie 1987, in Devon (Anglia). Este cunoscuta sub numele de scena Joss Stone. Cantareata, compozitoarea si actrita britanica a debutat cu albumul "The Soul Sessions", care, in 2004, s-a aflat pe lista scurta pentru Premiul Mercury.

A fost numita de catre Billboard "Reggae Artist of the Year”, in 2015, si a primit trei nominalizari la premiile Grammy, castigand un trofeu pentru cea mai buna interpretare R&B in 2007, potrivit News.ro.

Joss Stone s-a implicat in proiecte muzicale precum SuperHeavy, din care au facut parte Mick Jagger, Dave Stewart, Damien Marley si Rahman, si Band Aid 20 (versiunea din 2004 a Band Aid - serie de concerte caritabile initiata de Bob Geldof in 1985), dovedind implicare in cauze sociale de amploare care pot schimba in bine viata oamenilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.