Zach de la Rocha, vocalistul si textierul trupei Rage Against the Machine, va lansa in 2017 un album solo, informeaza consequenceofsound.net.

In 8 septembrie, trupa a uimit lumea muzicii cu lansarea unui nou single, "Digging For Windows". Piesa produsa de Run the Jewels’ El-P va fi inclusa pe albumul solo de studio in 2017.

Solistul a inceput sa lucreze la albumul lui de debut dupa ce a plecat prima data din Rage Against the Machine, in 2000. In anii care au urmat, a inregistrat mai mult de 20 de piese cu Trent Reznor, DJ Shadow, El-P, Questlove, si altii.

Instrumentistul american Questlove a descris materialul ca "periculos" si "inspamantator", cu "batai rapide pe minut", cu "energie nebuna de sintetizator".

Multe dintre piese au fost distruse, pentru ca muzicianul a simtit ca suna prea mult in stilul Rage Against the Machine. "Nu a insemnat ca ce am produs nu a fost minunat, dar simt acum ca am reinventat sunetul bass-ului care se aude in cantece", a spus el intr-un interviu pentru Los Angeles Times. Potrivit celor de la EI-P, albumul solo al lui Zach de la Rocha va cuprinde "doar piese compuse anul acesta", potrivit News.ro.

Zacharías Manuel "Zack" de la Rocha s-a nascut in 12 ianuarie 1970 si este muzician, rapper, compozitor, poet si activist american, cunoscut mai ales in calitate de vocalist si textier al formatiei rap metal Rage Against the Machine, in cadrul careia a activat intre 1991-2000 si din 2007 pana in prezent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.