Dupa ce presa rusa a publicat o serie de imagini prin care sustinea ca a descoperit identitatea membrilor trupei Carla's Dreams, artistii au postat punctul lor de vedere pe o retea de socializare.

"Referitor la numeroasele intrebari pe care le-am primit cu privire la faptul ca am fi fost ofensati pe perioada sederii noastre in Rusia, acest lucru este total neadevarat. Ne-am simtit foarte bine la Moscova si am petrecut timp minunat alaturi de oamenii care ne-au inconjurat. Inca o data, multumiri pentru primirea calduroasa! In ceea ce priveste << expertiza online privind fizionomia >> (sic!), dar si ce tine de alte << actiuni operative >>, asta, desigur, ne-a amuzat si pe noi. Nu vedem necesar sa comentam asta, odata ce am spus-o de nenumarate ori, misiunea noastra este alta: sa facem muzica de care ne place, si v-ar putea placea si voua. Atat. Fara << combinatii si filaj >>, pentru ca asta nu tine de noi”, este mesajul aparut pe profilul oficial al trupei, de pe Facebook, potrivit ProFm.

Carla's Dreams a lansat pe 6 septembrie noul single "Imperfect".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.