La doar o luna de cand a anuntat ca este insarcinata, Adriana Vlad a mers saptamana trecuta in prima vacanta in calitate de mamica. Chiar daca mai are putin pana va naste, Adriana s-a bucurat de prima vacanta in trei intr-una dintre cele mai frumoase si linistite zone ale Italiei, Lago di Garda.

„Lago di Garda este un loc cu privelisti spectaculoase, ideal pentru relaxare. Probabil ma voi intoarce aici si pentru prima vacanta dupa ce se va naste copilul,” a declarat Adriana Vlad.

Chiar daca pana in prezent s-a bucurat de o sarcina usoara, cand si-a planificat vacanta si in timpul acesteia, Adriana a fost foarte atenta la toate detaliile. „Am ales sa mergem intr-un loc linistit si in acelasi timp relativ aproape. Calatoriile pe distante scurte cu avionul nu pot ridica nici un fel de problema pentru sarcina, iar acesta a fost principalul criteriu in alegerea destinatiei de vacanta. Chiar si in saptamana de concediu am incercat sa fac cat mai multa miscare, am evitat sa ma expun prea mult la soare, am baut multa apa si am avut mese regulate. Ca vestimentatie, mi-am luat doar haine lejere din bumbac pentru a evita iritatiile, dar care, in acelasi timp, sa-mi permita sa ma misc cu usurinta. Cred ca orice femeie insarcinata, daca este atenta la aceste aspecte, se poate bucura de o vacanta relaxanta fara a-si face probleme”, a mai declarat Adriana Vlad.

Potrivit unui comunicat remis 9am, chiar daca artista urmeaza sa aduca pe lume un copil in luna noiembrie, Adriana Vlad Band nu va lua pauza in urmatoarea perioada si vor fi prezenti la concertele programate pentru lunile septembrie si octombrie.

Adriana Vlad a intrat in atentia publicului in anul 2007 cand a fost aleasa sa fie vocea feminina de pe albumul „Viata Noastra Vol. 1” a trupei B.U.G Mafia. Impreuna au lansat doua single-uri, „Viata noastra” si „Pantelimonu' petrece”. Dupa 10 ani in care a facut parte din orchestra emisiunii „Dansez pentru tine”, a jucat rolul principal in musicalul „Rebecca” de la Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” si a castigat premiul intai la Festivalul Mamaia, Adriana Vlad si-a format propria trupa, Adriana Vlad Band. In anul 2016, Adriana a lansat primul single impreuna cu band-ul, „Noi”, pe care il promoveaza si in prezent.

Citeste si:
Cum te acomodezi după concediu: 5 trucuri ușor de aplicat
Cum te acomodezi după...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.