Laura Bretan, o adolescenta de origine romana, in varsta de 14 ani, care locuieste in Northbrook, in apropiere de Chicago, s-a calificat miercuri seara in finala celui de-al 11-lea sezon al emisiunii-concurs ”America’s Got Talent”, informeaza gossipcop.com.

Semifinalele editiei din 2016 au avut loc la Dolby Theatre din Los Angeles, marti si miercuri seara. In timpul acestei etape a competitiei televizate, adolescenta de origine romana a interpretat ”Pie Jesu”, un text liturgic cantat in timpul Requiemului catolic.

11 reprezentatii au avut loc in timpul acestei semifinale, insa doar cinci artisti puteau sa se califice in finala. Trei dintre ei au mers direct in finala, pe baza voturilor telespectatorilor - Grace VanderWaal, Sal Valentinetti si Jon Dorenbos.

Trei concurenti au fost eliminati: corul Musicality, actrita adolescenta Lori Mae Hernandez si grupul Malevo - alegerea Golden Buzzer a juratului George Lopez.

Alti trei concurenti se aflau in pericol, dupa ce au ocupat locurile al patrulea, al cincilea si al saselea in urma voturilor telespectatorilor. Organizatorii nu au dezvaluit ordinea exacta a acestor trei concurenti - trupa Edgar, soprana adolescenta Laura Bretan si mimul Tape Face. Telespectatorii puteau sa trimita in finala un singur concurent dintre cei trei, scrie News.ro.

Mimul Tape Face a castigat aceasta etapa a concursului - denumita Dunkin Save - in urma voturilor exprimate de telespectatori, chiar in timpul emisiunii. Grupul Edgar si soprana Laura Bretan au ramas astfel in cursa pentru ultimul loc care ducea in finala concursului ”America’s Got Talent”, iar soarta lor a fost decisa de membrii juriului.

Top-modelul Heidi Klum a ales-o pe Laura Bretan. Aceeasi alegere a facut-o si Mel B, care a ramas fidela alegerii sale initiale, cand i-a acordat tinerei de origine romana butonul Golden Buzzer.

In schimb, juratul Howie Mandel a votat pentru Edgar.

Simon Cowell a votat pentru Laura Bretan si, astfel, tanara de 14 ani s-a calificat in finala concursului ”America’s Got Talent”.

Finala celui de-al 11-lea sezon al emisiunii concurs ”America’s Got Talent”, produsa si transmisa de postul de televiziune NBC, va avea loc pe parcursul a doua zile, pe 13 si 14 septembrie.

Citeste si:
Concursul Complet Internațional de la Karpatia Horse Show,...
Concursul Complet...

Laura Bretan, o adolescenta de origine romana, s-a nascut in Statele Unite ale Americii si locuieste in Chicago. Ea a fost indemnata sa participe la ”Romanii au talent” de catre bunicul ei, care a murit in urma cu un an.

La inceputul lunii iunie, Laura Bretan a castigat marele premiu, in valoare de 120.000 de euro, in finala celui de-al saselea sezon al emisiunii de divertisment ”Romanii au talent”, difuzata de Pro TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.