Cantaretul american Chris Brown, cunoscut pentru numeroasele sale necazuri cu justitia, a fost arestat marti, fiind suspectat ca a amenintat o femeie cu o arma de foc.

El a fost dus la o sectie de politie din Los Angeles in cursul dupa-amiezii, au anuntat un purtator de cuvant al fortelor de ordine si avocatul artistului, Mark Geragos (care i-a aparat pe Winona Ryder si Michael Jackson), relateaza miercuri de AFP.

Politia i-a perchezitionat locuinta din Tarzana (aproape de Los Angeles), ca urmare a unui apel de urgenta primit in cursul noptii de luni spre marti. Potrivit mai multor publicatii americane, femeia care a sunat ar fi declarat ca Brown ar fi indreptat spre ea o arma de foc.

In cursul diminetii, dupa ce a refuzat initial accesul politistilor in locuinta sa fara mandat de perchezitie, Chris Brown a postat pe Instagram o inregistrare in care facea o paralela intre el si miscarea Black Lives Matter, care denunta violentele politienesti impotriva cetatenilor de culoare, relateaza Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.