Jason Momoa, un actor din distributia serialului ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, a lansat in colaborare cu producatorul de bere Guinness un brand propriu, care se va numi Mano Brew, informeaza site-ul revistei New Musical Express.

Jason Momoa a inceput aceasta colaborare dupa ce a vizitat in timpul unei vacante fabrica de bere pe care compania Guinness o detine in Dublin.

Actorul a interpretat personajul Khal Drogo in primul sezon al serialului ”Urzeala tronurilor”. El a vizitat de curand Dublin, unul dintre orasele in care este turnat acest serial produs de HBO, iar vizita lui i-a determinat pe fanii show-ului TV sa creada ca personajul Khal Drogo va fi ”readus la viata” in urmatorul sezon din ”Game of Thrones”, ce va avea premiera in 2017.

Insa Jason Momoa a dezvaluit pe retelele de socializare ca s-a aflat in Dublin pentru a vizita fabrica Guinness, iar managerii acesteia i-au oferit posibilitatea de a-si lansa propriul brand de bere, denumit Mano Brew.

”Sunt cel mai norocos om din lume. Sfinte Dumnezeule, Guinness tocmai a produs prima bere Momoa, denumita Mano. Veniti sa o incercati. Sunt oficial uluit”, a scris starul pe contul lui de pe Instagram.

Dupa aparitia sa in ”Game of Thrones”, actorul Jason Momoa a interpretat personajul Mountain Indian in doua sezoane ale serialului ”The Red Road”, inainte de a-l juca pe supereroul Aquaman in filmul ”Batman vs Superman”. El va juca rolul principal intr-un film dedicat personajului Aquaman, ce va fi lansat in 2018.

Jason Momoa, nascut pe 1 august 1979, a scris si regizat lungmetrajul lui de debut, ”Road To Paloma”, ce a fost lansat in 2014.

”Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO sub forma unei fantezii medievale, pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin in seria ”Cantec de gheata si foc”. Serialul prezinta aventurile dramatice si intrigile la care participa membrii familiilor Stark, Lannister, Baratheon si Targaryen, care vor sa cucearasca Tronul de Fier din regatul Westeros.

Citeste si:
Emilia Clarke spune ca producatorii au manipulat-o sa filmeze scene...
Emilia Clarke spune ca...

Serialul a devenit un veritabil fenomen social, fiind extrem de apreciat de telespectatori pentru interpretarile actorilor, complexitatea personajelor, evolutia firului narativ si decorurile spectaculoase. ”Urzeala tronurilor” a castigat si numeroase trofee importante, inclusiv 26 premii Emmy.

La randul lor, cartile din seria ”Cantec de gheata si foc” s-au vandut in peste 60 de milioane de copii pe plan mondial si au fost traduse in 45 de limbi, relateaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.