Trupa americana Kings Of Leon va lansa in curand un nou album de studio, al saptelea material din discografia grupului, care se va intitula ”Walls”, informeaza contactmusic.com.

Formatia americana a publicat, duminica, pe pagina sa de Facebook un clip sub forma unui teaser ce a inclus copertele tuturor celor sase albume ale sale ce au fost deja lansate.

Teaserul este insotit de mesajul urmator: ”Asteptarea s-a incheiat. Vine numarul 7. #WALLS #KOL7”.


Grupul indie-rock Kings Of Leon, alcatuit din fratii Caleb, Jared si Nathan Followill si verisorul lor Matthew Followill, a confirmat, astfel, faptul ca al saptelea album de studio al ei se va numi ”Walls”.

Totodata, Kings Of Leon a publicat, luni, un teaser ce anunta un prim single de pe noul album. Acel single se va intitula ”We Are Like Love Songs”.

Data oficiala a lansarii albumului ”Walls” nu a fost deocamdata anuntata, scrie News.ro.

Kings Of Leon este o trupa rock americana, infiintata in Nashville, Tennesse, in anul 2000. Grupul este alcatuit din fratii Caleb Followill (voce, chitara), Nathan Followill (tobe, percutie) si Jared Followill (chitara bas, backing vocals) si verisorul lor Matthew Followill (chitara, backing vocals). Primele discuri au avut un stil marcat de rockul din sudul american, cu influente blues si country, asemanat adeseori de criticii de specialitate cu cel al trupei The Strokes, dar, gradual, stilul formatiei Kings Of Leon a evoluat, s-a maturizat si a inclus o varietate de alte genuri muzicale, precum rock alternativ, garage rock, post-punk. Cel de-al patrulea album de studio al grupului, ”Only by the Night”, lansat in septembrie 2008, i-a adus celebritatea, a fost bine primit de criticii muzicali si a inclus cateva piese de mare succes, precum ”Sex on Fire”, ”Use Somebody”, ”Closer” si ”Crawl”. Cel mai recent album al trupei americane, ”Mechanical Bull”, a aparut pe piata in anul 2013. Kings Of Leon a primit sapte nominalizari la premiile Grammy, castigand trei dintre aceste trofee.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.