HISTORY®, televiziunea factuala numarul 1 din Romania, va difuza in exclusivitate doua documentare dedicate atentatelor de la 11 septembrie 2001, pentru a comemora aniversarea a 15 ani de la tragedia care a zguduit intreaga lume. “102 minute care au schimbat America” si “Steagul de la WTC” vor fi difuzate pe 3, respectiv, 17 septembrie, de la ora 21:00, pe HISTORY®.

Documentarul “102 minute care au schimbat America”, produs de HISTORY® si castigator la premiile Emmy, ne prezinta minut cu minut desfasurarea catastrofei din 11 septembrie 2001, folosind imagini din numeroase surse, printre care filmari de amator surprinse cu camera de luat vederi si telefoane mobile, inregistrari din arhivele politiei si pompierilor si comentarii de la fata locului de la echipele de salvare si martorii oculari. Pe langa interviuri si perspective ale participantilor la evenimente, aceasta editie aniversara cuprinde si idei ale persoanelor care au avut legatura cu evenimentele ulterioare. Acesta va fi difuzat sambata, 3 septembrie, de la ora 21:00, pe HISTORY®.

Potrivit unui comunicat remis 9am, in cadrul documentarului “Steagul de la WTC”, faimosul scriitor si prezentator HISTORY® Brad Meltzer urmareste cautarea steagului de la Kilometrul Zero, elucidand misterul disparitiei sale si prezentand testele care i-au demonstrat autenticitatea. Este evidentiata activitatea politiei din Everett, Washington, ale carei eforturi au ajutat la recuperarea “steagului de la 11 septembrie”, precum si cea a expertilor in arta si a criminalistilor de renume ale caror teste au confirmat faptul ca steagul era veritabil. Documentarul este produs de compania Left Right Productions, al carei ajutor a fost esential pentru gasirea steagului, in cadrul comemorarii a 15 ani de la atacurile de pe 11 septembrie la HISTORY®. “Steagul de la WTC” va fi difuzat sambata, 17 septembrie, de la ora 21:00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.