Koko, o gorila care a invatat limbajul semnelor, a ”cantat” la chitara rockerului Flea, basistul trupei californiene Red Hot Chili Peppers, informeaza site-ul revistei New Musical Express.

Gorila Koko este celebra in Statele Unite, deoarece a invatat limbajul semnelor si este capabila sa inteleaga anumite cuvinte si propozitii scurte rostite in limba engleza.

Rockerul Flea a avut posibilitatea de a se intalni, recent, cu Koko, si a decis sa ia cu el o chitara in timpul acestei vizite speciale, pentru a i-o arata celebrei primate.

Koko a reactionat foarte bine, imediat dupa ce l-a cunoscut pe Flea, si a inceput sa atinga coardele chitarei acestuia.

"Bravo! E bine asa, Koko!”, i-a spus Flea.

”S-a prins foarte repede cum sta treaba. A fost cel mai tare lucru care mi s-a intamplat vreodata. Aceasta este o zi pe care nu o voi uita niciodata”, a povestit Flea, dupa aceasta vizita insolita.

Koko are si un site care ii este dedicat, administrat de The Gorilla Foundation. Pe acel site, Flea este descris ca ”unul dintre muzicienii preferati” ai gorilei Koko, iar administratorii site-ului au scris un mesaj in care au spus ca renumita primata a fost ”incantata” sa il intalneasca pe basistul trupei Red Hot Chili Peppers.

Acelasi mesaj afirma ca vor exista ”colaborari viitoare” intre Flea si gorila Koko, scrie News.ro.

Red Hot Chili Peppers este un grup rock american infiintat la Los Angeles in 1983. Stilul muzical al trupei californiene combina in principal elemente de rock si funk, cu influente punk, metal si rap. Grupul a castigat sapte premii Grammy si a lansat 10 albume de studio, care s-au vandut in peste 80 de milioane de copii pe plan mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.