Actorii Christian Slater si Will Smith au afirmat, intr-un mesaj video pentru Nadia Comaneci, ca momentul lor preferat din istoria Jocurilor Olimpice este cel in care romanca a evoluat la Montreal, in 1976, editie la care a obtinut primul 10 din istoria gimnasticii.

"A fost un moment remarcabil. Imi amintesc ca a fost una dintre primele mele experiente olimpice, am simtit pasiunea si entuziasmul", a spus Slater.

Will Smith a afirmat, cu umor, ca dupa JO-1976 si-a dorit foarte mult sa ajunga in Romania. "Era la Olimpiada din 1976. Voiam atat de mult sa ajung in Romania. Spuneam au nevoie de mine acolo, vreau sa fiu in acea echipa. A fost cea mai frumoasa experienta la Olimpiada. Mi-a ramas intiparita in minte", a spus Smith.

Nadia Comaneci s-a declarat impresionata de mesajele celor doi si a mentionat ca il va invita pe Will Smith in Romania. "L-am intalnit pe Will Smith, nu este niciodata prea tarziu sa vina in Romania. Il voi invita data viitoare cand il voi vedea", a spus ea, potrivit News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.