Formatia americana Guns N’ Roses revine in Japonia dupa 25 de ani de la celebrul concert de la Tokyo, cu trei date parte din turneul ”Not In This Lifetime”.

Trupa rock a anuntat miercuri pe pagina sa de Facebook ca va concerta pe 21 ianuarie, la Osaka, iar pe 28 si 29 ianuarie, la Tokyo. Concertul ”Use Your Illusion”, sustinut pe 22 februarie 1992 la Tokyo, a fost filmat si lansat in format VHS si DVD. Initial, evenimentul a fost filmat de Japan Satellite Broadcasting Inc., pentru a fi difuzat in cadrul unui program TV.

Tot miercuri, Guns N’ Roses a confirmat ca va duce turneul si in Australia - pe 7 februarie, la Brisbane, urmand ca membrii grupului sa urce pe scene din Sydney (10 februarie), Melbourne (14 februarie), Adelaide (18 februarie) si Perth (21 februarie).

Intre timp, turneul va continua cu doua concerte la Los Angeles. ”Not In This Lifetime Tour” se va incheia, anul acesta, cu un concert in San Jose (california), dupa ce va ajunge si in America de Sud.

Lineup-ul formatiei Guns N’ Roses in turneul ”Not in This Lifetime” este format din membrii formulei originale Axl Rose (voce), Slash (chitara) si Duff McKagan (bas), Dizzy Reed (clape), care este alaturi de trupa din 1990, Richard Fortus (chitara), membru al grupului din 2001, Frank Ferrer (Tobe), din 2006, si, ocazional, Steven Adler (tobe), membru in formula originala, scrie News.ro.

Guns N' Roses este o trupa rock americana, infiintata in 1985, la Los Angeles. Cele sase albume de studio ale sale - ”Appetite for Destruction” (1987), ”G N' R Lies” (1988), ”Use Your Illusion I” (1991), ”Use Your Illusion II” (1991), ”The Spaghetti Incident?" (1993) si ”The Chinese Democracy” (2008) - s-au vandut in peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Citeste si:
Lord of the Dance revine în România în cadrul turneului aniversar...
Lord of the Dance revine în...

AXL Rose si formatia au concertat la Bucuresti in 2010 si 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.