Muzicianul englez Ringo Starr, fost baterist al trupei The Beatles, a devenit strabunic, la varsta de 76 de ani, dupa ce nepoata lui Tatia Starkey si partenerul ei de viata, Adam Low, au devenit parintii unui baiat, Stone Zakomo Low, pe 14 august, a anuntat un reprezentant al artistului, luni seara, informeaza billboard.com.

Tatia Starkey este fiica lui Zak Starkey, baiatul lui Ringo Starr care este baterist in trupa The Who si a facut parte din grupul muzical al tatalui sau, All-Starr Band, dar si din Oasis. Tatia Starkey a fost, de asemenea, membru in trupa Belakiss.

Ringo Starr a anuntat la sfarsitul lunii iulie ca va merge intr-un turneu cu All-Starrs, incepand din 15 octombrie, la Snoqualmie Casino, in Sonqualmie, Washington.

Artistul va mai concerta in Oregon, Nevada si California, apoi in Japonia si Coreea, dupa care se va intoarce in Statele Unite ale Americii in luna noiembrie, in Hawaii, California si Nevada, informeaza News.ro.

The Beatles a fost infiintata in anul 1960, in Liverpool, si a devenit celebra in formula John Lennon, Paul McCartney, George Harrison si Ringo Starr. Formatia este considerata cea mai influenta din zona muzicii rock. Cele 27 de albume de studio, 52 de compilatii si 4 albume live au fost vandute peste 180 de milioane de copii in intreaga lume. Trupa, care s-a destramat in 1970, a fost recompensata cu 10 premii Grammy, dar si cu un Oscar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.