Britanicii de la The Chemical Brothers au incheiat duminica seara cea de-a sasea editie a festivalului "vacanta" Summer Well, organizat la Domeniul Stirbey, cu un show electric, cu jocuri de lumini si grafica.

Thomas Owen Mostyn Rowlands si Edmund John Simons (Chemical Tom si Chemical Ed) au urcat pe scena fix la ora programata — 23,30. Publicul i-a primit cu aplauze, iar prima piesa a fost cunoscuta "Hey boy, Hey girl", scrie Digi24.

The Chemical Brothers - Summer Well

Timp de o ora si jumatate cei doi britanici, pionieri ai muzicii electronice big beat, alaturi de formatii ca The Prodigy, Fatboy Slim, The Crystal Method, au electrizat cele cateva mii de oameni cu piese ca "Star guitar", "Go", "Galvanize", "Brothers gonna work it out", pe fondul jocului de lumini si al graficii care a rulat pe scena imbinand imagini cu diverse siluete de oameni si animale, vitralii si roboti, scrie Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.