Pe o scena scaldata in alb, imbracata de jur imprejur cu panza, cu instrumente imaculate si muzicieni purtand haine asortate, Rihanna, supranumita printesa pop - rhythm & blues, a interpretat si dansat timp de 80 de minute piese consacrate, melodii de pe cel mai recent album, mixuri, si s-a aratat impresionata de primirea facuta de cei aproximativ 50.000 de oameni prezenti in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Imbracata cu o rochie scurta neagra, ochelari de soare si pantaloni de cowboy din piele neagra, Rihanna si-a inceput show-ul cu balada ”Stay”.

Sute de telefoane mobile au captat momentul, iar dupa coverul piesei ”Love The Way You Lie” a lui Eminem, dansatorii si-au facut aparitia in scena. Pana la finalul show-ului, cantareata a dansat, poate si in contul fanilor veniti sa o vada, care s-au dovedit destul de inerti.

Cele doua ecrane, amplasate de-o parte si de alta a scenei, nu au functionat minute bune, spre nemultumirea celor aflati la zeci de metri de artista, iar multe parti muzicale dintre cele prezentate erau inregistrari, la fel si bucati de voce.

In mai multe randuri, Rihanna si-a dorit ca spectatorii sa o acompanieze pentru diverse melodii, insa raspunsul nu a fost pe masura, cei mai multi dintre cei prezenti nu cunosteau versurile, nici piesele.

Totusi, hituri ca ”Bitch Better Have My Money”, ”Umbrella”, in varianta scurtata, ”Man Down” si ”Diamonds” au fost aclamate de public, in timp ce unul dintre mixuri a inclus si intro-ul melodiei ”Dragostea din tei” a grupului O-zone, spre bucuria celor prezenti.

”Vreau sa va duc inapoi in timp”, a spus ea, inainte de a canta primul sau success de casa, ”Umbrella”, timp in care, in public, o umbrela a fluturat in semn de recunoastere.

”Este uimitor. Si show-ul abia a inceput. Sunt indragostita de voi. E epic!”, a mai afirmat artista.

Piesa ”Desperado”, de pe recent lansatul album ”Anti”, a fost cea care a deschis seria cantecelor pe care artista le-a interpretat integral. Pe un solo de chitara, recompensat cu aplauze de public, Rihanna a parasit scena, pentru a lasa locul a trei dansatori, care au pregatit spectatorii pentru un alt hit - ”Man Down”.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

”Acesta este momentul meu preferat din spectacol. Puneti jos telefoanele, le puteti pastra doar daca imi faceti poze”, a indemnat ea si au urmat piesele ”Take Care”, in varianta originala fiind un duet cu Drake, si ” We Found Love/ How Deep Is Your Love”.

Pentru ”Diamonds”, Rihanna a reusit sa aduca publicul la un numitor comun. ”Vreau sa luminati toata Romania, cu brichete, lanterne, telefoane, dinti...”, a glumit ea, iar spectatorii s-au conformat si au acompaniat-o pe cantareata. Scena a fost inundata de o spuma alba, iar Piata Constitutiei, de mii de lumini.

Pe scena de la Bucuresti, ea a tinut sa multumeasca echipei: ”Ei ma sustin in fiecare zi. Primiti-i cum se cuvine pe membrii echipei mele”.

Din setlistul concertului au facut parte si ”FourFiveSeconds”, piesa cu accente folk pe care a lansat-o alaturi de Kanye West si Paul McCartney, balada rhythm&blues ”Love on the Brain”, iar ”Kiss it Better” a incheiat, fara drept de apel, concertul.

Citeste si:
Rihanna a devenit cea mai tânără miliardară din SUA
Rihanna a devenit cea mai...

”Ma faceti sa vreau sa raman aici. M-am simtit foarte bine in seara asta. Am gasit atata dragoste aici”, a spus Rihanna inainte de a parasi scena, iar drept amintiri a pastrat si o palarie primita din public.

Deschiderea show-ului a fost asigurata de Delia, care a cantat aproximativ 45 de minute, alaturi de trupa sa.

In asteptarea cantaretei originare din Barbados, spectatorii, in majoritate de sex feminin, au dansat pe hiturile dance difuzate de echipa de productie a show-ului, si-au facut selfie-uri cu Casa Poporului si cu scena. Trendul serii - fara rabat de la produse de machiaj, vestimentatie de club si bijuterii voluminoase.

Iar asteptarea a durat ceva mai mult decat era crezut. Rihanna si-a facut aparitia pe scena la ora 21.25 si, spre dezamagirea unora, ”a cantat prea putin”. Altii au sperat ca pe scena va urca si un invitat special. Cantaretul canadian pop-R&B The Weeknd si-a anuntat inca din luna martie retragerea din turneul ”Anti” al Rihannei, din cauza unor schimbari neprevazute care vizeaza proiectele sale viitoare. Cum seria de concerte incepuse la acel moment, Rihanna nu a stabilit nicio alta colaborare pe care sa o prezinte in show-urile sale, potrivit News.ro.

Citeste si:
Laura Bretan, Dora Gaitanovici, Cristina Lupu si Jurjak vor cânta...
Laura Bretan, Dora...

Artista a spus ca s-ar intoarce cu placere in Romania si, poate, data viitoare, va acorda si un bis.

Stabilita la New York, Rihanna s-a nascut pe 20 februarie 1988, in Barbados. A lansat opt albume de studio, incepand cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc in topurile internationale. Discurile cantaretei au fost vandute in peste 200 de milioane de copii, in intreaga lume. Ea este, intre altele, castigatoare a opt premii Grammy si a 12 Billboard Music Awards.

Rihanna va primi Michael Jackson Video Vanguard Award pentru intreaga cariera la gala MTV Video Music Awards 2016, ce va avea loc pe 28 august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.