Actrita americana Megan Fox a devenit mama pentru a treia oara, joi, 4 august, dupa ce a nascut un baietel care se va numi Journey River Green, au dezvaluit mai multe surse, marti, pentru revista People.

Acesta este cel de-al treilea copil al actritei americane cu sotul ei, actorul Brian Austin Green. Actrita confirmase sarcina in luna aprilie, cu ocazia unui eveniment organizat in cadrul campaniei de promovare a folmului ”Testoasele Ninja 2/ Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows”.

Desi Megan Fox a depus in august 2015 actele prin care a solicitat divortul de Brian Austin Green, cu care este casatorita de peste 10 ani, potrivit unor surse, cei doi actori au renuntat la ideea de a divorta.

In aprilie, Fox si Green au fost fotografiati tinandu-se de maini pe plaja in timpul unei vacante in familie, in Hawaii. De atunci, ei au fost vazuti de mai multe ori impreuna in public, inclusiv cu ocazia unor cine romantice si la a 30-a aniversare a actritei americane, informeaza News.ro.

Megan Fox, in varsta de 30 de ani, si Brian Austin Green, in varsta de 43 de ani, s-au casatorit in 2010.

Cei doi aveau deja impreuna alti doi fii - Noah Shannon, in varsta de trei ani si jumatate, si Bodhi Ransom, in varsta de doi ani.

Brian Austin Green are un alt fiu, Kassius, in varsta de 14 ani, care provine dintr-o relatie anterioara a actorului.

Brian Austin Green a devenit celebru gratie rolului interpretat in serialul de televiziune ”Beverly Hills 90210”.

Megan Fox s-a remarcat si a devenit cunoscuta pe plan international cu rolul jucat in franciza cinematografica ”Transformers”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.