HISTORY va difuza doua emisiuni despre automobile in fiecare joi, incepand cu 11 august. De la ora 21:00, putem vedea masinile pe care pariaza Danny Koker, zis si “Contele”, in faimoasa emisiune “Colectia de la Count's Kustoms: momente memorabile”. La 21:30, in cadrul emisiunii „Vanatorii de masini”, urmarim povestile unor fani impatimiti ai automobilelor, care isi cauta masina visurilor.

“Colectia de la Count's Kustoms: momente memorabile” ni-l prezinta pe Danny Koker, legenda din Las Vegas, cunoscut pentru numeroasele sale aparitii din “Asii amanetului” (Pawn Stars), care cumpara, restaureaza si tuneaza masini si motociclete clasice si apoi le vinde. Cand vede un vehicul pe care il vrea - fie la o licitatie de masini, fie in parcarea unui restaurant de pe marginea drumului - va face tot ce poate pentru a-l cumpara. Potrivit unui comunicat remis 9am, cu ajutorul talentatei sale echipe, Danny trebuie apoi sa restaureze, sa modifice si sa vanda repede aceste giuvaieruri ale soselelor pentru a ramane pe profit. Fie ca vorbim de automobile Thunderbird, clasicele Corvette sau motociclete cu atas, Danny si echipa de la Count’s Kustoms nu se dau inapoi de la nimic pentru a gasi si transforma cele mai interesante vehicule. Fiecare episod din “Colectia de la Count’s Kustoms: momente memorabile” debordeaza de povesti grozave despre vehicule de colectie, transformari uluitoare si negocieri interesante.

“Vanatorii de masini”
urmareste iubitori de automobile care isi cauta sau vor sa-si adapteze masina visurilor. In fiecare episod, cumparatorul, ajutat de un prieten sau de un membru al familiei, trebuie sa aleaga intre trei masini uimitoare - si cu aceea va pleca spre asfintit la finalul episodului. Pe parcursul cautarii, vor vizita ateliere de restaurari si vanzatori de masini uzate, unde vor gasi cateva dintre cele mai deosebite colectii de automobile. In incercarea de a o face cat mai atractiva, vanzatorii ne vor descrie caracteristicile si istoricul fiecarei masini. Apoi, in timp ce cumparatorul scoate fiecare masina la un test, ne vom bucura si noi de emotia cumpararii unei masini de vis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.