Jimmy Fallon va prezenta editia din 2017 a galei de decernare a Globurilor de Aur, distinctii care recompenseaza excelenta din cinematografie si televiziune, informeaza revista Variety.

Informatia a fost dezvaluita, marti, de Robert Greenblatt, directorul NBC Entertainment, la o conferinta de presa organizata de acest post de televiziune american in cadrul unei serii de evenimente ale Television Critics Association, potrivit News.ro.

Jimmy Fallon va prezenta in premiera o editie a Globurilor de Aur. Cunoscutul prezentator de televiziune a fost pana acum gazda unui singur eveniment major din industria de divertisment americana - el a prezentat gala de decernare a premiilor Primetime Emmy, in anul 2010.

In 2016, gala Golden Globes a fost prezentata de britanicul Ricky Gervais. Anterior, actritele Tina Fey si Amy Poehler au prezentat trei editii consecutive ale acestei gale.

Jimmy Fallon prezinta ”The Tonight Show”, o celebra emisiune de televiziune americana, pe care a preluat-o incepand din 2014 de la Jay Leno.

Gala Globurilor de Aur, un eveniment ce dureaza aproximativ trei ore, marcheaza debutul neoficial al sezonului marilor premii de la Hollywood.

Ceremonia din 2017 va avea loc la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles pe 8 ianuarie.

Nominalizarile la Globurile de Aur vor fi anuntate pe 12 decembrie. Castigatorii sunt desemnati de membrii Asociatiei presei straine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association - HFPA).

Produsa de Dick Clark Productions in asociere cu HFPA, gala Golden Globes Awards este difuzata in peste 236 de tari si reprezinta una dintre putinele ceremonii care recompenseaza atat filme pentru marele ecran, cat si productii de televiziune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.