Serialul ”Jurnalele Vampirilor/ The Vampire Diaries”, difuzat in Romania de postul Diva, a fost anulat, iar ultimul sezon va fi lansat in luna octombrie, informeaza contacmusic.com.

Serialul bazat pe seria de bestsellere a lui L. J. Smith si creat de Kevin Williamson a ajuns la al optulea sezon si cele 16 episoade vor avea premiera pe 21 octombrie.

Actiunea serialului produs de postul de televiziune CW are loc in orasul fictiv Mystic Falls, a carui istorie este incarcata de evenimente supranaturale. Eroii povestii sunt Elena Gilbert (Nina Dobrev), o adolescenta care incearca sa-si revina dupa moartea parintilor ei, si fratii vampiri Stefan si Damon Salvatore (Paul Wesley si Ian Somerhalder), potrivit NEWS.ro.

”Soarele, luna si stelele s-au aliniat cand am fost oficial distribuit in rolul Damon Salvatore”, a declarat Ian Somerhalder. ”Sunt foarte recunoscator celor care au luptat pentru mine, celor care au muncit atat de mult ca serialul sa existe”, a adaugat el.

Actorul Ian Somerhalder spune ca ii va lipsi serialul si echipa cu care a lucrat, dar si ca lucrurl la aceasta productie i-a imbunatatit viata mai mult decat orice altceva.

”Sa fac parte din distributia «Jurnalele Vampirilor» mi-a schimbat traiectoria vietii. Sunt mai mult decat norocos pentru experientele pe care le-am trait si pentru lectiile pe care le-am invatat in ultimii sape ani”, a spus Paul Wesley.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.