Care a fost motivul care l-a determinat pe actorul britanic Michael Caine sa-si schimbe numele sau oficial de nastere.

Numele oficial de nastere al actorului in varsta de 83 de ani este Maurice Micklewhite, insa britanicul a adoptat numele de scena Michael Caine inca din 1950.

Din pricina faptului ca britanicul se vedea mereu in situatia de a sta la coada in aeroporturi pentru a face agentii de securitate sa inteleaga motivul pentru care nu era trecut pe pasaport numele sau de actor, acesta a decis sa-si schimbe numele. Mai mult, Sir Michael sustine ca dupa ce s-a inasprit securitatea in jurul frontierelor Marii Britanii din pricina amenintarii tot mai mare a terorismului, s-a gasit in situatia de a da explicatii in repetate randuri de ce era trecut altfel pe pasaport, scrie independent.co.uk.

"Mi-am schimbat numele cand s-a petrecut toata treaba cu ISIS", a declarat actorul pentru The Sun. Ofiterul de la vama spunea ‘Salut, Michael Caine’ si dintr-o data ii prezentam un pasaport cu un nume total diferit pe el. Puteam sta acolo timp de o ora. Asa ca mi-am schimbat numele".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.