Familia Regala a Marii Britanii publica noi fotografii cu mostenitorul.

Printul George al Marii Britanii implineste, vineri, varsta de trei ani, iar Ducele si Ducesa de Cambridge au publicat mai multe fotografii, pentru a marca evenimentul.

Imaginile au fost realizate de fotograful Matt Porteous, la jumatatea lunii iulie, la casa familiei regale din Norfolk.

”M-am bucurat de ocazia de a-l fotografia pe printul George, A fost o atmosfera foarte relaxata si agreabila. Sunt onorat ca au decis sa impartaseasca aceste imagini cu publicul, pentru a marca ziua lui de nastere”, a spus fotograful Matt Porteous.

”Ducele si Ducesa spera ca oamenii sa se bucure de aceste fotografii. Ei ar vrea sa multumesca tuturor pentru mesajele primite cu ocazia aniversarii printului George”, a spus un purtator de cuvant al Palatului Kensington.

Printul William si Catherine Middleton s-au casatorit pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra, intr-o ceremonie fastuoasa. Primul lor copil, printul George, s-a nascut pe 22 iulie 2013, iar cel de-al doilea, printesa Charlotte, a venit pe lume pe 2 mai 2015, scrie NEWS.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.