Actorii Ricky Gervais si Samuel L. Jackson impreuna cu regizorul Ang Lee vor fi recompensati, pe 28 octombrie, cu premii de excelenta din partea British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) Los Angeles, anunta bafta.org.

Actorul Ricky Gervais va primi distinctia ”Charlie Chaplin Britannia Award” pentru excelenta in comedie, in timp ce Samuel L. Jackson va fi recompensat cu ”Albert R. Broccoli Britannia Award” pentru contributia adusa industriei de Entertainment.

Regizorul Ang Lee va primi ”John Schlesinger Britannia Award” pentru excelenta in regie.

Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc la Beverly Hilton Hotel si este organizata de filiala americana a Academiei Britanice de Film si Televiziune, care decerneaza Britannia Awards din anul 1989, potrivit NEWS.ro.

Gazda serii va fi actorul de comedie Jack Whitehall.

Seara de gala a premiilor filialei americane a Academiei Britanice de Film BAFTA Los Angeles aduna toate numele de exceptie din spatiul anglofil si ii celebreaza pe cei care si-au dedicat cariera pentru promovarea formelor de arta si imagine in Statele Unite, Marea Britanie si in intreaga lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.