Rockerul american Rikki Rockett, tobosarul trupei Poison, s-a vindecat cu ajutorul unui tratament experimental de cancerul cu care a fost diagnosticat in 2015, informeaza contactmusic.com.

Rockerul american a dezvaluit in mod public lupta sa cu cancerul in 2015, dupa ce a efectuat primele sedinte de radioterapie si chimioterapie pentru a trata o tumoare pe care medicii i-au descoperit-o la baza limbii.

Dupa o ameliorare initiala, celulele canceroase au reinceput sa apara, determinandu-l pe tobosar sa apeleze la tratamente medicale alternative.

S-a inscris intr-un program de imunoterapie la UC San Diego Moores Cancer Center din California si, potrivit spuselor sale, acel tratament a facut minuni pentru starea lui de sanatate.

”Am fost unul dintre foarte putinii oameni care au reactionat foarte bine la imunoterapie si, cu putin noroc, voi scapa complet de cancer”, a declarat rockerul american intr-o inregistrare video promotionala pentru acea clinica, ai carei medici se concentreaza pe metode ce constau in reactivarea sistemelor imunitare ale pacientilor, pentru ca acestea sa atace si sa distruga celulele canceroase, potrivit NEWS.ro.

In cele mai recente analize ale lui Rikki Rockett, medicii nu au mai gasit urme de cancer.

Rockerul a publicat si o fotografie pe contul ei de pe reteaua de socializare Instagram, in care a pozat alaturi de medicul sau oncolog, Ezra Cohen.

”Datorita acestui om, nu mai am cancer!”, a scris rockerul in mesajul care insoteste acea fotografie.

Rikki Rockett, in varsta de 54 de ani, are doi copii si spune ca se va concentra in perioada urmatoare pe promovarea noului tratament, pentru a-i ajuta pe oamenii aflati in situatii medicale asemanatoare.

Poison este o trupa rock americana care a avut succes la jumatatea anilor 1980 si in anii 1990. Una dintre cele mai cunoscute piese ale sale se intituleaza ”Every Rose Has Its Thorn”. Albumele trupei americane s-au vandut in peste 45 de milioane de copii pe plan mondial.

Citeste si:
Tratamentul anginei pectorale: opțiuni medicamentoase și proceduri
Tratamentul anginei...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.