Membrii trupei rock Guns N' Roses au fost retinuti penttru scurt timp la granita canadiana, vineri, 15 iulie, dupa ce politistii de frontiera au gasit o arma de foc nedeclarata la bordul autobuzului in care se aflau, infomeaza rollingstone.com.

Membrii trupei se indreptau din Philadelphia, Pennsylvania pentru a concerta in Toronto, la Rogers Centre, relateaza hotnews.ro.

"Nu am fost propriu-zis arestati, am fost retinuti", a glumit solistul Axl Rose, citat de spin.com, atunci cand rockerii au ajuns la concert. "Au fost extrem de amabili. Au fost foarte intelegatori. Stiti, se poate intammpla - poti uita ca ai un afurisit de pistol. Nu era pistolul meu".

Un reprezentant al trupei a confirmat intamplarea pentru Billboard, declarand: "Da, acest lucru s-a intamplat intr-adevar vineri, 15 iulie, in timp ce treceau frontiera venind dinspre Philadelphia".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.