LifeStar 8 Iulie 2016 15:15
Jon Bon Jovi a fost convins, weekendul trecut, sa cante piesa ”Livin' on a Prayer”, la o nunta, alaturi de solista trupei Lourdes Valentine, informeaza The Hollywood Reporter.

In filmare, se poate observa cum, dupa primul refren, artistul american se ridica de la masa si preia cantecul pe care l-a compus in 1986. Jon Bon Jovi a optat pentru o interpretare in stil jazz a piesei, care s-a potrivit cu cel al trupei invitate. Un trompetist a asigurat partea dedicata chitarei, pentru a compensa lipsa acesteia.

Solista grupului din Florida a povestit pentru Associated Press ca stia ca Jon va fi la nunta si a pregatit cantecul special pentru el. Ea a adaugat ca rockerul i-a spus inainte de petrecere ca nu se gandeste sa cante si a fost ”foarte surprinsa” cand s-a hotarat sa ”ne incante cu talentul lui”.

John Francis Bongiovi, nascut pe 2 martie 1962, in Perth Amboy, un oras din statul american New Jersey, cunoscut cu numele de scena Jon Bon Jovi, este cantaret, chitarist, compozitor si actor, lider si solist al formatiei Bon Jovi. S-a casatorit cu iubita lui din liceu, Dorothea Hurley, pe 29 aprilie 1989. Cei doi au impreuna patru copii si sustin numeroase cauze sociale si proiecte umanitare, scrie NEWS.ro.

Trupa Bon Jovi a fost infiintata in 1983 de solistul Jon Bon Jovi, claparul David Bryan si tobosarul Tico Torres. Formatia americana a lansat 13 albume de studio, care au fost vandute in peste 130 de milioane de copii pe plan mondial, si a fost recompensata cu numeroase premii si distinctii muzicale, inclusiv un premiu Grammy si doua American Music Awards. Grupul a concertat la Bucuresti, in iulie 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.