LifeStar 6 Iulie 2016 18:15
Fosta iubita a actorului Jim Carrey, Cathriona White, a lasat un bilet de adio inainte de a se sinucide in septembrie 2015.

In biletul obtinut de revista People scria: “Am petrecut trei zile cu neincrederea ca nu esti aici cu mine. Pot supravietui cu inima franta si pot sa incerc sa pun piesele inapoi. As putea, doar ca nu mai am puterea sa o fac de data asta. Imi pare rau ca ai simtit ca nu am fost alaturi de tine. Am incercat sa iti dau ceea ce e mai bun din mine.”

De asemenea, tot in bilet, a specificat cateva planuri cu privire la inmormantarea sa, scrie mediafax. “Nu prea cunosc detalii referitoare la inmormantare sau lucruri de genul asta. Tu esti familia mea asa ca orice vei alege va fi in regula”.

Mesajul a fost incheiat astfel: "Te rog iarta-ma. Nu pot trai in aceasta lume”, fiind apoi semnat cu numele de "Dewdrop," porecla data de Carrey, scrie contactmusic.com.

Paramedicii care au ajuns la resedinta pe care Cathriona White o detinea in Sherman Oaks, California, pe 29 septembrie, au constatat decesul acesteia, la varsta de 30 de ani. Potrivit unor surse din domeniul judiciar, Cathriona White ar fi decedat din cauza unei supradoze de medicamente, indicii in acest sens fiind descoperite langa trupul ei neinsufletit.

Se pare ca actorul a iertat-o pe Cathriona, pentru ca, la doar cateva ore dupa ceremonia funerara, celebrul actor a publicat un mesaj emotionant pe Twitter. Mesajul contine o fotografie care il prezinta pe actor alaturi de fosta sa iubita si un text cu rol de concluzie: "Iubirea nu poate fi pierduta".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.