LifeStar 3 Iulie 2016 11:15
In urma scandalului in care sunt implicati cei doi actori, Johnny Depp a decis sa-si modifice tatuajul pe care si-l facuse imediat dupa casatorie.

In tatuajul care trece peste incheieturile degetelor de la mana dreapta Depp avea scrisa initial porecla lui Heard "Slim" ("Subtire"), insa aceasta a fost inlocuita cu "Scum" ("Gunoi"), relateaza mediafax.

De asemenea, protagonistul din "Piratii din Caraibe" a acoperit cu o cerneala de culoare inchisa si portretul actritei de pe bicepsul drept, noteaza revista People.

Nu este prima data cand unul dintre tatuajele lui Depp sufera modificari la finalul unei relatii. Acelasi lucru s-a intamplat si dupa despartirea de actrita Winona Ryder, in 1993. Textul "Winona Forever" ("Winona pentru totdeauna") a fost inlocuit cu "Wino forever" ("Wino pentru totdeauna"), dupa ce si-a indepartat doua litere, scrie tmz.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.