LifeStar 1 Iulie 2016 10:45
Cantareata Rita Ora a ajuns la spital in urma unui lesin cauzat de suprasolicitarea din ultimul timp, informeaza contactmusic.com.

Rita Ora a ajuns la capatul puterilor. Cantareata britanica in varsta de 25 de ani a fost internata, din pricina oboselii, cauzata de dificultatile intampinate de artista pentru a oferi dovezile impotriva omului care a patruns in casa ei de anul trecut. Toate acestea au culminat cu deteriorarea starii sale de sanatate.

De pe patul din spital, vedeta a distribuit un selfie, reveland ca programul sau maniacal din ultima perioada, culminand cu o audiere in instanta unde a trebuit sa dea marturie, i-au stors toata energia. Cantareata a subliniat ca are nevoie de recuperare, scrie mediafax.

"Azi a fost destul de greu, dar voi trece si peste asta. Va multumesc tuturor pentru sprijin! Va iubesc ", a postat Rita Ora pe Twitter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.