Legendarul Michael Jackson a fost omagiat de familie, la sapte ani de la disparitia sa, relateaza The Hollywood Reporter.

Sambata, 25 iunie, s-au implinit sapte ani de la moartea megastarului. Cu acest prilej familia sa a comemorat disparitia sa prematura, scrie mediafax.

Paris Jackson si-a omagiat tatal cu un colaj de fotografii in care apare alaturi de el, dar si printr-un mesaj emotionant, noteaza billboard.com. "Au trecut sapte ani, sa te odihnesti in pace, tu esti cel mai bun prieten din intreg universul. Te iubesc mai mult decat orice pe lumea". A continuat prin a se revolta impotriva informatiilor aparute cu privire la presupusa colectie de materiale pornografice descoperite de politie: "Presa publica stiri, jurnalistii se defaimeaza singuri, dar toti oamenii care l-au iubit stiu ca e un mismas. Iti promit, tata, si jur pe numele de familie pe care l-am mostenit, ca te voi apara cat voi trai. Nimeni nu-i ca tine si niciodata, nimeni, nu te va egala. Iti multumesc ca ai atins milioane de inimi, dar mai ales pe a mea", a scris fiica superstarului pe reteaua Instagram.

Fratii Jackson, Jermaine, Tito, Jackie and Marlon, care au alcatuit alaturi de Michael trupa Jackson 5, l-au omagiat la randul lor, cu un concert la San Diego County Fair in Del Mar, California, potrivit Entertainmet Tonight. Membrii Jackson 5 au cantat hitul "One More Chance" si piesa lui Michael, "Wanna Be Startin' Somethin'".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.