Actrita americana Uma Thurman a suferit mai multe fracturi in urma unui accident de calarie, in timpul unei vacante pe insula St. Barts din Marea Caraibilor, informeaza revista New Musical Express.

Potrivit presei americane, vedeta americana a fost vazuta miscandu-se cu greutate in timp ce intra intr-un restaurant din St. Barts.

Contactat de Page Six, agentul ei de presa a confirmat faptul ca actrita a suferit cateva fracturi: ”Uma a avut un accident ecvestru. Calarea un tanar pur-sange care s-a speriat. A fost aruncata de pe cal si si-a fracturat cateva oase”.

Uma Thurman, nascuta pe 29 aprilie 1970, este o actrita americana care si-a inceput cariera lucrand ca model profesionist. A jucat roluri principale in filme apartinand unor genuri diferite, precum comedii romantice, drame, SF-uri si pelicule de actiune. Dupa rolul din ”Legaturi periculoase” (1988), a devenit cunoscuta pe plan international in 1994 cu rolul din filmul ”Pulp Fiction”, regizat de Quentin Tarantino, pentru care a fost nominalizata la Oscar, BAFTA si Globul de Aur, informeaza NEWS.ro.

Pe parcursul anilor 1990 a jucat in alte cateva filme de succes, precum ”Cine pe cine iubeste/ The Truth About Cats and Dogs”, ”Gattaca”, ”Batman si Robin” si ”Mizerabilii/ Les Miserables”.

A castigat un Glob de Aur pentru rolul interpretat in lungmetrajul TV ”Tensiune orbitoare/ Hysterical Blindness” (2002). Cariera ei a fost revitalizata atunci cand a reluat colaborarea cu regizorul Quentin Tarantino si a interpretat rolul principal in cele doua filme din seria ”Kill Bill”, care i-au adus alte doua nominalizari la Globul de Aur si o nominalizare la BAFTA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.