Sotia lui Axel Witsel, jucatorul cumparat cu 40 de milioane de euro de Zenit Sankt Petersburg de la Benfica, titular in nationala Belgiei, si-a sustinut fotbalistul preferat din tribunele stadionului Allianz Riviera din Nisa.

Caldura excesiva inregistrata in cursul zilei de miercuri in Nisa a fost un prilej perfect ca sotia lui Axel Witsel sa-si etaleze in public formele cu care l-a cucerit pe mijlocasul lui Zenit. Romanca Rafaella Szabo a avut tatuat pe spate numarul sotului ei si a fost in centrul atentiei.

Foto Instagram

Axel Witsel, mijlocasul de la clubul Zenit si nationala de fotbal a Belgiei, s-a casatorit in iunie 2015 cu romanca Rafaella Szabo, dupa patru ani de relatie. Acestia s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni si au impreuna o fetita pe nume Mai-Li, conform tabu.ro.

Originara din Brasov, Rafaella a emigrat alaturi de familia sa dupa Revolutie in Belgia, iar in ultimii ani i-a fost alaturi fotbalistului care a mai trecut pe la Liege si Benfica.

Mai multe fotografii din tribunele stadionului din Nisa, pot fi vazute pe dhnet.be.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.