Actorul britanic Eddie Redmayne a anuntat sambata ca a devenit tata pentru prima data, dupa ce sotia lui, Hannah Bagshawe, a nascut o fetita, la mijlocul saptamanii trecute, informeaza contactmusic.com.

Eddie Redmayne, in varsta de 34 de ani, si sotia lui au plasat un anunt in cotidianul britanic The Times, sambata, prin care au anuntat venirea pe lume a fiicei lor, Iris Mary.

Potrivit acestui anunt public, bebelusul s-a nascut miercuri. Agentul de presa al actorului a confirmat la randul sau aceste informatii.

Actorul Eddie Redmayne si Hannah Bagshawe, care este specialist PR in industria finantelor, s-au casatorit pe 15 decembrie 2014.

Eddie Redmayne s-a remarcat mai intai in teatru si televiziune, inainte de a debuta in cinematografie, in 2006. A jucat apoi in filme precum ”Elizabeth: Epoca de aur/ Elizabeth: The Golden Age”, ”Cealalta mostenitoare Boleyn/ The Other Boleyn Girl” si ”O saptamana cu Marilyn/ My Week with Marilyn”. In 2014, l-a interpretat pe astrofizicianului Stephen Hawking in filmul ”Teoria intregului/ The Theory of Everything”, iar acest rol i-a adus numeroase premii importante in anul urmator, inclusiv Oscar, BAFTA si Globul de Aur. In acest an, starul britanic a fost din nou nominalizat la Oscar cu rolul din filmul ”Daneza/ The Danish Girl” si va putea fi vazut in cinematografe, in toamna, in ecranizarea cartii ”Fantastic Beasts and Where to Find Them”, scrisa de J.K. Rawling, autoarea romanelor din seria ”Harry Potter”, informeaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.