Anton Yelchin, actorul cunoscut pentru rolul Chekov din Star Trek, a murit la varsta de 27 de ani, intr-un accident de masina produs duminica dimineata, relateaza presa britanica.

Actorul a fost calcat de propriul sau autoturism, parcat necorespunzator si care l-a strivit de un gard, a relatat un purtator de cuvant al politiei pentru E!News.

Anton Yelchin se pregatea sa isi intalneasca prietenii la o repetitie, iar cand acestia au observat ca intarzie, l-au cautat acasa si l-au gasit mort.

Yelchin a jucat cateva roluri mici in filme independente si in seriale de televiziune, pana cand a fost lansat in filme precum thriller-ul politist ”Alpha Dog” si comedia pentru adolescenti ”Charlie Bartlett”, informeaza News.ro.

Rolul care l-a consacrat a fost cel din noua serie de filme Star Trek ,dintre care al treilea, Star Trek Beyond, va fi lansat in iulie, potrivit Associated Press.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.