Filmul ”Warcraft. Inceputul/ Warcraft”, regizat de Duncan Jones, fiul cantaretului David Bowie, a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc cu incasari de 2.398.348 de lei si 104.898 de spectatori.

Filmul, cu Travis Fimmel si Ben Foster in distributie, prezinta lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, caci oamenii trebuie sa infrunte orcii pentru a inclina o data pentru totdeauna balanta unei confruntari milenare, precizeaza cinemagia.ro.

Filmul ”Testoasele Ninja 2/ Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows”, regizat de Dave Green, a coborat pe locul al doilea in box office-ul romanesc, cu incasari de 170.969 de lei, dupa ce a fost vizionat de 8.153 de spectatori.

Comedia animata ”Angry Birds - Filmul/ The Angry Birds Movie”, regizata de Clay Kaytis si Fergal Reilly, a urcat doua locuri, afandu-se acum pe pozitia a treia in box office-ul romanesc, cu incasari de 164.362 de lei si 8.933 de spectatori.

Pe locul al patrulea in clasament se afla ”Masina de bani/ Money Monster”, regizat de Jodie Foster, cu George Clooney si Julia Roberts in rolurile principale, relateaza Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.