Antrenorul Robert Fletcher a dat in judecata atat compania de televiziune NBC, cat si pe actorul Sylvester Stallone pentru 7 milioane de dolari, intrucat sustine ca ideea reality show-ului "Strong" ii apartine

Antrenorul personal Robert Fletcher sustine ca el este in realitate creatorul spectacolului "America's Next Great Trainer", declarand ca a trimis prezentarea emisiunii atat editorului lui Stallone, cat si agentilor de la firma William Morris Endeavor, care-l reprezinta pe actorul, relateaza tmz.com.

Spectacolul prezinta femei si barbati, care se intrec in diverse provocari fizice, Fletcher sustinand ca aceasta era fix ideea pe care a prezentat-o in proiect.

Potrivit documentelor depuse la judecatorie, antrenorul din New York semnase si o intelegere cu antrenorul Todd Durkin potrivit careia Durkin ar fi urmat sa fie gazda emisiunii, scrie mediafax.

Astfel, Sylvester Stallone, NBC, prezentatorul emisiunii, Durkin, dar si alti producatori ai emisiunii au fost dati in judecata pentru un total de sapte milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.