LifeStar 9 Iunie 2016 13:45
Potrivit unor apropiati ai actorului Johnny Depp care a sustinut pe data de 6 iunie un concert incendiar alaturi de colegii sai Alice Cooper si Joe Perry din trupa The Hollywood Vampires, cantaretul "s-ar fi simtit extrem de in elementul sau".

"Johnny a fost extrem de in elementul sau. Backing-ul sau vocal a fost bun si a interactionat cu publicul mult. Parea sa se simta de minune", a declarat o sursa pentru revista People.

In ciuda scandalului in care este implicat, fiind acuzat de violenta domestica de catre sotia sa Amber Heard, actorul a oferit un spectacol de neuitat fanilor din Romania.

Actorul si-a exprimat in nenumarate randuri multumirile pentru fani nu doar prin muzica sa, ci si cu accesorii, exprimandu-si dragostea pe care le-o poarta fanilor, scrie mediafax. In plus, cantaretul a fost surprins de echipa The Hollywood Vampires cu un tort pentru aniversarea sa de pe 9 iunie.

De asemenea, in timpul vizitei la Bucuresti, Johnny Depp insotit de colegii de trupa si Tim Burton au avut parte de o drumetie de neuitat, la "Castelul lui Dracula", intalnindu-se si cu Ionita si Viorica din Clejani si fiica acestora, cantareata Marguerita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.